Zajić odlazi, Milanović i Nikolić ostaju u Slogi Meridian!

Dimitrije Zajić

Dimitrije Zajić u narednoj sezoni neće nositi dres Fudbalskog kluba Sloga Meridian. Zajiću je istekao ugovor, a razgovor oko novog ugovora sa dobojskim premijerligašem nije urodio plodom.

Zajić se na kraju protekle sezone našao na spisku igrača koje bi Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian, volio da ima u svom timu i za sezonu 2023/24.

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Jagodić je to i potvrdio u razgovoru za naš portal…

Tačno je…Zajić je bio na mom spisku među prvih osam igrača koje smo bili voljni zadržati u klubu. Međutim, njemu je ugovor istekao i on može da odlučuje gdje želi nastaviti svoju karijeru. U razgovoru između klupske uprave i Dimitrija Zajića nije postignut novi dogovor, jer klub nije u mogućnosti da ispuni uslove koje Zajić postavlja. U svakom slučaju, ja tom igraču želim sve najbolje, bilo gdje da pronađe novi angažman.

Štoperski par Sloge Meridian, Milan Milanović i Miloš Nikolić, produžili su ugovore sa klubom, tako da će i predstojeće sezone igrati za tim koji predvodi trener Jagodić.

Milan Milanović, FK Sloga Meridian Doboj

Informacije u vezi ova dva standardna igrača Sloge Meridian potvrdio je sam Jagodić , uz komentar da se radi o dva profesionalca sa kojim je klupska uprava brzo postigla dogovor.

Miloš Nikolić, FK Sloga Meridian Doboj

Klub trenutno pregovara sa još nekoliko igrača, a zvanične informacije u vezi toga biće poznate narednih dana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *