Dobrodošli na zvaničnu stranicu FK "Sloga"

Mi smo fudbalski klub sa dugom i bogatom tradicijom, osnovan 19. jula 1945. godine Kroz sve te godine postojanja, Sloga je izrasla u jedan od najuspješnijih klubova na području Doboja i Republike Srpske.

Naš klub je ostavio dubok trag u jugoslovenskom fudbalu, a posebno se istakao u periodu nakon Drugog svjetskog rata, kada je tri puta učestvovao u kvalifikacijama za plasman u drugu ligu Jugoslavije. Nakon dugogodišnjeg truda, konačno smo uspjeli da se plasiramo u drugu ligu 1983. godine, što je bio veliki uspjeh za dobojski fudbal.

Uz to, naš klub je zabilježio zapažene rezultate u Kupu Jugoslavije, učešćem u osmini finala 1981. godine, dok smo u poslijeratnom periodu bili finalist Kupa Republike Srpske 1994. i 2004. godine.

Danas, FK “Sloga” Doboj nastavlja svoju tradiciju i predstavlja snažnu sportsku organizaciju na lokalnom nivou. Svojim radom i zalaganjem nastojimo da se približimo vrhu fudbalskog sporta, te da naši navijači i simpatizeri budu ponosni na svoj klub.

Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu, a mi Vam obećavamo da ćemo u budućnosti nastaviti da se trudimo i napredujemo, kako bismo opravdali Vaše povjerenje.

Stadion "Luke"

70+ godina