Pojedinačne ulaznice

NA DAN UTAKMICE


Ulaznice za sve domaće utakmice FK Sloga mogu se kupiti i na dan utakmice u prodajnim kućicama na stadionu “Luke” Doboj. Ova opcija je idealna za one navijače koji žele spontano posjetiti utakmicu i podržati svoj omiljeni klub. Prodajna mjesta se u pravilu otvaraju 2 do 3 sata prije početka utakmice, a cijena pojedinačne ulaznice za odrasle iznosi 10 KM.

PRETPRODAJA


Međutim, ako želite biti sigurni da ćete imati svoje mjesto na stadionu, preporučujemo da kupite pojedinačne ulaznice za domaće utakmice FK Sloga u okviru pretprodaje. Ulaznice su dostupne tri dana prije utakmice u prostorijama FK Sloga. Cijena pojedinačne ulaznice za odrasle iznosi 8 KM u pretprodaji, što znači da ćete uštedjeti 2 KM po ulaznici ako ih kupite unaprijed.

Premier Liga BIH

"Sloga Doboj je fantastičan klub i uvijek se trudim da budem prisutan na svim utakmicama. Vrijednost karte za članstvo je izuzetno povoljna, a kvalitet igre na terenu je vrhunski."
Marko
Član
"Odličan sportski klub koji ima sjajan odnos prema svojim članovima. Sve informacije o utakmicama i događajima su uvijek dostupne, a osoblje kluba je izuzetno ljubazno i susretljivo."
Nikola
Član
"Svaka utakmica Sloga Doboj je nešto posebno. Stadion je uvijek pun energije i emocija, a igrači su uvijek spremni dati sve od sebe na terenu. Preporučujem svima da postanu članovi kluba!"
Petar
Član