Sloga Meridian ide na pripreme u Antaliju!

Današnjim treningom dobojski premijerligaš je uspješno završio određene aktivnosti u ovoj kalendarskoj godini. Klub je prvo ostvario ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, zatim izborio planiran rezultat u debitantskoj sezoni jesenjeg dijela najvišeg ranga bosanskohercegovačkog fubalskog takmičenja i plasman u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

FK Sloga Meridian Doboj/Foto arhiva Sport i mladi

U restoranu Ribarska priča je organizovan zajednički ručak, a tom prilikom se upravi kluba, stručnom štabu i igračima obratio gradonačelnik Doboja – gospodin Boris Jerinić.

Gradonačelnik Boris Jerinić i FK Sloga Meridian/Foto FB Sloga Meridian

Gradonačelnik je pokazao zadovoljstvo postignutim rezultatima kluba u toku 2022.godine i naglasio da je ubijeđen da će Sloga Meridian izboriti planirani opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Jerinić se zahvalio igračima, stručnom štabu i upravi kluba na dosadašnjem predanom radu i tražio od istih da tako nastave, naglašavajući da njegova i podrška gradske uprave neće izostati.

Gradonačelnik Boris Jerinić i FK Sloga Meridian/Foto FB Sloga Meridian

Već je poznato da će Sloga Meridian sa pripremama za proljećnu sezonu početi 11.januara 2023.godine, a da će jedan dio u periodu od 27.januara do 10.februara 2023 godine, fudbaleri Sloge Meridian pripreme obaviti u Antaliji.

FK Sloga Meridian Doboj/Foto arhiva Sport i mladi

Nakon priprema slijedi gostujuća kup utakmica protiv Slobode, a zatim i meč 20.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, takođe protiv tuzlanske Slobode ali u ovom susretu Sloga Meridian će imati ulogu domaćina.

Izvor: https://sportimladi.com/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *