Jagodić pozvao još tri mlada igrača da se na startu priprema priključe prvom timu Sloge Meridian!

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian, odlučio da na startu predstojećih priprema prvog tima koje počinju 19.juna, priključi još tri mlada igrača iz omladinskog pogona, a to su Sadin Handžić, Ognjen Šešlak i Minja Tatić.

Vlado Jagodić sa mladim igračima (s lijeva na desno) Ognjen Šešlak, Minja Tatić i Sadin Handžić

Jagodić je već obavio razgovor sa ovim mladim igračima i pozvao ih na prozivku koja će ujedno i značiti početak priprema.

Sadin Handžić je 2004.godište, a Ognjen Šešlak i Minja Tatić su rođeni 2006.godine. U prvom timu su odranije Tarik Jašarević i Albin Omić koji su 2004.godište i već su debitovali za seniore Sloge Meridian u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Pored navedenih igrača, među prvotimcima je odnedavno i golman Ajdin Žilić, rođen 2005.godine.

Jagodić je prije najavio da želi priključiti nekoliko mladih i perspektivnih igrača seniorskom timu Sloge Meridian. To je istakao i na konferenciji za medije održanoj juče u prostorijama dobojskog premijerligaša.

Na istoj pres konferenciji…gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i predsjednik kluba Miroslav Kršić, naglasili su da će Sloga Meridian učiniti sve da se omoguće još bolji uslovi i unaprijedi rad svih uzrasnih kategorija Sloge Meridian. Cilj kluba je da se kroz sopstvenu školu fudbala i omladinski pogon stvori baza kvalitetnih mladih igrača.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *