FK Sloga Meridian: Izvršena prozivka i počele pripreme!

FK Sloga Meridian Doboj

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba FK Sloga Meridian, izvršio je prozivku igrača dobojskog premijerligaša, a nakon određenih “ulaznih” testiranja sa njima odradio i prvi trening.

FK Sloga Meridian Doboj

Na prozivku se odazvalo 29 igrača koliko je Ćurguz i pozvao. Među njima su bili i novajlije koji su u toku zimske pauze stigli kao pojačanja. Ćurguz je po završetku jesenjeg dijela prvenstva najavio dovođenje novih igrača u toku zimske pauze. Što je rečeno, to je i urađeno.

FK Sloga Meridian Doboj

Današnjim aktivnostima koje je sa igračima provodio Ćurguz i njegov stručni štab, prisustvovali su Miroslav Kršić, predsjednik i Zlatko Maksimović, sportski direktor Fudbalskog kluba Sloga Meridian..

Zlatko Maksimović i Miroslav Kršić/FK Sloga Meridian Doboj

Nakon prozivke, testiranja igrača i prvog treninga u ovoj godini, prilikom večere koja je organizovana u restoranu Ribarska priča, prisutnima se obratio predsjednik kluba Miroslav Kršić. On je svima poželio sreću u nastavku sezone i još jednom ponovio ciljeve kluba.

FK Sloga Meridian Doboj

Kako bi pozdravio igrače, stručni štab i klupsku upravu, vremena je pronašao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i još jednom svima uputio podršku u ostvarivanju onoga što svi žele, a to je opstanak Sloge Meridian u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Stručni štab će sa igračima raditi po planu priprema, a za sada nije poznato da li će svi igrači koji su prisustvovali prozivci i prvom treningu i ostati u Slogi Meridian.

FK Sloga Meridian Doboj

Izvor: https://sportimladi.com/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *